Hvem arver efter dig?

Hvis du ikke har oprettet et testamente, er det arveloven der bestemmer. I første omgang vil dine forældre arve alt du efterlader dig. Er dine forældre døde, vil dine søskende arve efter dig. Er dine søskende døde arver dine søskendes børn efter dig. Dernæst vil dine bedsteforældre arve efter dig. Hvis dine bedsteforældre er døde vil deres børn – altså dine forældres søskende – arve alt efter dig.

Ønsker du at arverækken skal være anderledes, kan du i et testamente frit bestemme at andre skal arve efter dig.

Testamente

Vi gennemgår på et gratis uforpligtende møde arveforholdene med henblik på oprettelse af testamente.De fleste har behov for at oprette testamente med de meget varierede og skiftende familieforhold, som er gældende i dag. Ofte kan de mest hensigtsmæssige løsninger kun opnås, hvis der tillige laves en ægtepagt. 

Læs mere

Ægtepagt og Særeje

I dag findes der mange typer familieforhold med individuelle præferencer om arv og særeje – og din situation er garanteret også unik. For at dække dit specifikke behov, er den mest optimale løsning at lave et testamente sammen med en ægtepagt. Det hjælper vi dig med. Læs mere om processen her.

Læs mere